Tammerkoski on tyhjennetty: pohjalta paljastui potkulautoja ja työmaa-aitoja – katso jättikuvagalleria ja video paikalta löytyneistä tavaroista

Tammerkosken tyhjennysten yhteydessä on Tampereen keskustassa paljastunut usein erinäisiä koskeen heitettyjä aarteita. Niin myös nyt. Aamulehti kävi tutkimassa, mitä kaikkea pohjalle oli päätynyt.

Tältä Tammerkoski näytti varhain maanantaiaamuna. Koskessa ovat vielä viime viikolla puretun väliaikaisen puusillan rakenteet, joita alettiin poistaa. Taustalla näkyy nosturin uomaan laskema kaivuri.

20.9.2021 8:12 | Päivitetty 26.9.2021 14:57

Aamulehti

Maanantaiaamuna Tammerkosken rannassa tuoksui kuin Tampereen perinteisimmän kalakaupan tiskin ääressä, vaikka tyhjennetyn kosken vetisissä kohdissa ei näkynyt kalan kalaa.

– Käyn tässä pari kertaa kuussa kalalla ja vähintään saman verran kiertämässä valvontakierroksia, kertoo kalastuksenvalvoja Pertti Särkkä kosken pohjalta Hämeensillan pohjoispuolella.

Mitä?

Tammerkoski tyhjennettiin

Tammerkoski tyhjennettiin vedenalaisten korjaus- ja huoltotöiden vuoksi.

Tyhjennysten yhteydessä koskesta on löytynyt aiemminkin mitä eriskummallisimpia tavaroita sodanaikaisesta kranaatista polkupyöriin.

Töitä tehdään vuorokauden ympäri ainakin alkuvaiheessa, ja kosken täyttäminen alkaa jälleen keskiviikkona 22. syyskuuta kello 12:n jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut