Tammerfestin aloituspäivä sujui verrattain rauhallisesti - Tampere - Aamulehti

Poliisin tehtävämäärä lähenteli Tammerfestin aloituspäivänä viikon­loppu­lukuja – ”Aina joku hölmöilijä mahtuu sekaan”

Tehtäviä poliisilla oli torstaiaamusta perjantaiaamuun vajaa kaksisataa. Suureen ihmismäärään verrattuna meno on pysynyt toistaiseksi rauhallisena.

Tammerfestin aiheuttama ihmispaljous näkyi poliisin tehtävämäärissä hieman normaalia vilkkaampana. Poliiisista kuitenkin kerrotaan, ettei ylilyöntejä vielä toistaiseksi ole tapahtunut.

23.7.2021 9:38

Aamulehti

Tampereen Ratinanniemessä järjestettävä Tammerfest on toistaiseksi sujunut poliisin näkökulmasta verrattain rauhallisesti. Festivaali alkoi torstaina ja päättyy lauantaina.

– Porukka on käyttäytynyt asiallisesti, eikä ylilyöntejä ole tullut, komisario Ismo Nykopp Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Tehtäviä poliisilla oli torstaiaamusta perjantaiaamuun vajaa kaksisataa. Määrä oli hieman normaalia suurempi ja lähenteli Nykoppin mukaan viikonloppulukuja.

– Ne oli normaaleja hälytystehtäviä. Keskusta-alueella oli muutamia nahisteluja, mutta en osaa kytkeä niitä itse Tammerfestiin, Nykopp kertoo.

Suureen ihmismäärään verrattuna meno on pysynyt toistaiseksi rauhallisena. Nykoppin mukaan Tammerfestin asiakaskunnassa on paljon keski-ikäisiä ja tottuneita alkoholinkäyttäjiä, mikä vähentää ylilyöntien määrää.

– Tammerfestin porukka on aika rauhallista. Enemmän yllätyksiä tulee nuorille suunnatuilla festivaaleilla, Nykopp toteaa.

Nykopp uskoo, että festivaalit jatkuvat myös tulevan viikonlopun ajan rauhallisena.

– Kun on paljon porukkaa liikenteessä, aina joku hölmöilijä mahtuu sekaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut