Tampereen ylin viranhaltija selittää, miksi kaupunki tarvitsee kovaa rakennusbuumia, pormestaria ja ratikkaa – lataa kovat kommentit sotesta: ”Pirkanmaalle olisi riittänyt viitisen kuntaa”

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajalalla on takanaan 27 vuoden työputki Tampereen kaupungilla. Hän on seurannut lähietäisyydeltä jokaisen kolmen pormestarin työskentelyä. Nyt hän kertoo Aamulehden haastattelussa, mitä kaupungin kasvusta, taloudesta ja isoista hankkeista pitäisi ajatella.

– Kun katsoo ympärille, niin voimme todeta, että Tampere on noussut eurooppalaisten suurkaupunkien joukkoon. Olemme eittämättä myös maan kakkoskeskus, Tampereen konsernijohtaja Juha Yli-Rajala miettii. Hän ajaa lyhyitä pätkiä kaupungilla sähköpotkulaudalla korostaen vastuullisuutta.

20.7.2021 6:00

Aamulehti

Tampereen kaupungin konsernijohtaja Juha Yli-Rajala kaartaa sähköpotkulaudalla tutun virastotalon eteen. Menopeli on helteisessä säässä mitä parhain.

Hän viettää kesälomaansa yleensä Ähtärissä, mutta sujuu kesäpäivän vietto Tampereellakin, varsinkin Keskustorin uudella kesäkeitaalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut