Tampereen uusien kaupunkipyörien käytössä on ollut tiistaina ongelmia - Tampere - Aamulehti

Tampereen uusien kaupunki­pyörien käytössä on ollut tiistaina ongelmia – kyse maailmanlaajuisesta häiriöstä

Ongelma on koskettanut tänään kymmeniä käyttäjiä.

Tampereen kaupunkipyörien käytössä on ilmennyt ongelmia. Rivi kaupunkipyöriä odotti ajajia Finlaysonilla perjantaina 25. kesäkuuta.

29.6.2021 20:40

Aamulehti

Tampereen kaupunkipyörissä ilmeni tiistaina puolen päivän aikaan laajempia käyttöhäiriöitä. Osalla käyttäjistä oli ongelmia muun muassa ajon lopettamisen kanssa. Myös pyörien käyttöönotossa oli vaikeuksia.

– Applikaation tuottajalla on ollut ymmärtääkseni maailmanlaajuisestikin järjestelmissään jotain ongelmia, Tampereen kaupungin liikenneinsinööri Timo Seimelä avaa.

Asiakaspalveluun on Seimelän mukaan tullut palautetta tänään matkoista, joita asiakas ei ole pystynyt päättämään. Hän kertoo, että ongelma on koskettanut kymmeniä käyttäjiä, minkä seurauksena asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

– Me pyrimme nämä mahdollisimman pikaisesti käsittelemään ja hoitamaan asian niin, että näistä ei synny asiakkaille kustannuksia. Meidän täytyy vain ensin tunnistaa kaikki tapaukset, joissa on ollut järjestelmästä riippuvia ongelmia.

Ei vielä varmuutta toimivuudesta

Seimelä ei pystynyt tiistai-iltana sanomaan varmaksi, onko sovelluksen tarjoaja jo saanut korjattua tilanteen.

Muutoin Seimelä kertoo juhannuksen alla käyttöön otettujen kaupunkipyörien toimineen tähän asti hyvin.

– Asiakkaat ovat rekisteröityneet ja pyörät ovat olleet selkeästi liikkeellä. Vaikutti tähän iltapäivään asti, että kaikki toimii oikein hyvin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut