Kuka on Anna-Kaisa Ikonen? Lue henkilöhaastattelu - Tampere - Aamulehti

Anna-Kaisa Ikosen mukaan ainakin yksi asia pitäisi tehdä seuraavalla pormestarikaudella toisin – Laajassa haastattelussa hän kertoo, mikä kohta uralla pysäytti: ”Silloin oli hetken tyhjiö”

Anna-Kaisa Ikonen (kok.) ottaa hyvin todennäköisesti uudelleen pormestarin valtikan Tampereella. Aamulehden laajassa haastattelussa kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja kertoo, miksi haluaa palata kotikaupunkiinsa ja mitä hän ajattelee nykyisen pormestarin Lauri Lylyn (sd.) työstä.

Anna-Kaisa Ikonen palaa kansanedustajan tehtävästä Tampereen pormestariksi. Hän kuvaa tehtävän kattavan kaiken ruosteisesta bussikatoksesta raitiotien rakentamiseen ja nuorten pahoinvoinnista vanhusten hyvinvointiin. – Riittämättömyyden tunne on tuttu. Koko poliittisen urani ajan talousarviot on säästölinjan vuoksi jouduttu tekemään kulmat kurtussa, hän sanoo. Aamulehti kuvasi Ikosen 23. kesäkuuta eduskuntatalolla.

24.6.2021 7:03

Aamulehti

Frenckellin kiinteistön punatiili. 70-metrisen Luminary-kerrostalon valkea huippu. Kansi ja areena -työmaan rakennusnosturit. Finlaysonin vanha tehdas. Tuomiokirkon kapea torni. Helteinen Keskustori, jolla ihmiset raukeina astelevat.

Vielä, kun vähän kurottaa oikealle, näkyy hotelli Ilveskin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut