Mitä eri sähköpotkulaudat maksavat Tampereella? Vertailimme vaihtoehdot - Tampere - Aamulehti

Oletko jo testannut sähköpotkulautaa Tampereella? Kokosimme tähän juttuun kaiken, mitä lautailusta pitää tietää – näin kauan kestää matka Lentävän­niemestä Taysille

Testasimme Tampereella tarjolla olevat sähköpotkulaudat. Ensikertalainen tutustui Voin liikennekouluun, ja konkari ajoi matkan Tampereen Lentävänniemestä Tampereen yliopistolliselle sairaalalle. Tämän jutun luettuasi tiedät, miten Tampereen sähköpotkulautoja käytetään ja kuinka paljon ajaminen maksaa.

Aamulehden toimittaja Tiina Uimaluodon mukaan Voi-sovelluksen käyttöönotto oli helppoa ja melko nopeaa. Ensimmäinen sähköpotkulauta löytyi parin sadan metrin päästä. Vertasimme potkulautojen ajettavuuden ja hinnat.

7.7. 11:58

Aamulehti

Sähköpotkulaudat ovat tulleet Tampereen katukuvaan jäädäkseen. Sähköpotkulautayrityksiä toimii Tampereella jo neljä: Tier, Joe Scooter, Voi ja uusimpana tulokkaana Lime.

Vertailimme eri sähköpotkulautojen ominaisuuksia ja testasimme, miten niiden käyttöönotto sujuu. Ensikertalainen tutustui Voin liikennekouluun ja testasi lautaa, kun taas konkarimme ajoi matkan Tampereen Lentävänniemestä Tampereen yliopistolliselle sairaalalle ja mittasi samalla, kuinka kauan matkassa kestää. Lisäksi vertasimme, onko matka sähköpotkulaudalla nopeampi kuin bussilla, autolla tai pyörällä kulkien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: