Näin Sepänkadun sulku vaikuttaa Tampereen liikenteeseen - Tampere - Aamulehti

Tampereen Sepänkatu on nyt suljettu, avataan seuraavan kerran reilun vuoden päästä – Katso kartta: näin se vaikuttaa autoilijoiden, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikkumiseen

Kaupungin suunnittelupäällikkö Ari Vandell toivoo ihmisiltä malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen väliaikaisten reittijärjestelyiden aikana. Hermojaan ei saa menettää etenkään Hämeenpuistossa, jossa on paljon muutakin kuin ajoneuvoliikennettä.

Sepänkadun sillan purkutöiden valmistelut näkyvät jo nyt Amurissa. Sepänkadun sulun myötä myös Sepänkadun ja Paasikivenkadun välinen kiertoliittymä poistuu käytöstä.­

29.4. 6:00 | Päivitetty 3.5. 16:23

Aamulehti

Raitiotieallianssi aloittaa toukokuun ensimmäisellä viikolla Sepänkadun ylikulkusillan purkutyöt. Sen vuoksi Sepänkadun kautta kulkeva liikenne katkaistiin maanantaina 3. toukokuuta noin 15 kuukaudeksi.

Purkutöiden jälkeen Raitiotieallianssi alkaa rakentaa uutta, nykyistä leveämpää ylikulkusiltaa. Sen on määrä valmistua kesällä 2022, jolloin myös sillan kautta kulkeva liikenne palautetaan takaisin reitilleen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?