Tupakantumppi sytytti parvekkeella tulipalon Tampereella - Tampere - Aamulehti

Tupakantumppi sytytti parvekkeella tulipalon, josta aiheutui runsaasti savua Tampereen Kitiniityssä – asukas sai palon sammutettua

Tumppikasa levitti kerrostalon parvekkeelta paljon savua ympäristöön Tampereen Kitiniityssä.

Kukaan ei loukkaantunut parvekepalossa, joka sai alkunsa tupakantumpista Kitiniitynkadulla Tampereella torstai-iltana.­

15.4. 15:08 | Päivitetty 15.4. 16:36

Aamulehti

Viisikerroksisen kerrostalon parvekkeella syttyi pieni tulipalo torstaina Kitiniitynkadulla, Multisillan ja Peltolammin alueella Tampereella.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Tampereen Peltolammilla torstaina hieman ennen kello kolmea iltapäivällä.

Ensitiedon mukaan kyse oli kerrostalossa syttyneestä huoneistopalosta. Paikalle Kitiniitynkadulle lähti useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Lassi Kylälammi kertoo, että paikalla selvisi, että neljännessä kerroksessa talon asukas oli tupakoinut parvekkeella ja tumpannut tupakan isoon tumppikasaan, joka syttyi palamaan parvekkeella.

Palopaikalle saapui useita pelastuslaitoksen yksiköitä torstaina iltapäivällä.­

Tilanne oli ohi palopaikalla jo ennen kello 16:tta torstaina.­

– Siitä muodostui runsaasti savua, ja henkilö, joka ei asunut rakennuksessa, oli nähnyt savun ja soittanut meidät paikalle.

Kylälammin mukaan palosta aiheutui runsaasti savua. Kuitenkin pelastuslaitoksen päästessä paikalle asuntoon, asukas oli jo itse sammuttanut palon.

– Se rajoittui alle neliön kokoiselle alueelle eli tupakantumppikasaan, Kylälammi kertoo.

Isoja vahinkoja tapahtuneesta ei aiheutunut, vain pientä katkua asuntoon. Pelastuslaitos tuuletti huoneiston, ja ensihoito tarkasti vielä huoneiston asukkaan kunnon.

Tilanne oli ohi jo ennen neljää iltapäivällä.

Päivitetty 15.4.2021 kello 16.06: Lisätty päivystävän palomestarin kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?