Tammelan stadionin katsomorakenteiden siirto Kauppiin - Tampere - Aamulehti

Tammelan stadionin katsomorakenteiden siirto Kauppiin lähes valmis – Lamminpään urheilukenttä saa omansa myöhemmin

Suurin osa Tammelan stadionin katsomorakenteista saatiin siirrettyä torstai-illan ja viime yön aikana Kauppiin.

Tammelan stadionin katsomorakenteita siirrettiin siirtolava-auton kyytiin torstaina. Kaikkiaan rakenteita siirrettiin torstain aikana 10.

26.3.2021 12:01

Aamulehti

Tammelan stadionin katsomorakenteita siirrettiin Kaupin urheilupuistoon torstai-illan ja perjantain vastaisen yön aikana.

Tampereen Infra Oy:n työmaapäällikkö Pekka Toivio kertoo, että kaikki Kauppiin siirrettävät, kymmenen katsomon osaa ovat päässeet perille, mutta joitakin katto-osia odottaa vielä siirtämistä.

Stadionin kattorakenteet kuljetetaan Kauppiin myöhemmin.

Siirto-operaatiosta vastaavan ProInfra Oy:n projektipäällikkö Rauno Hautamäki kertoo, että työt lopetettiin viiden aikaan perjantaiaamuna.

Hautamäki kertoo, että työt sujuivat hyvin, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Hän kertoo, että hyvällä ennakkosuunnittelulla päästiin pitkälle.

Katsomoiden kattorakenteiden siirtämistä jatketaan myöhemmin. Hautamäki kertoo, että tarkka päivä ei ole vielä tiedossa, mutta työn tulee täytyy olla tehtynä 8. huhtikuuta mennessä.

Pasi Lähteenmäki Tampereen kaupungin liikuntapalveluista kertoo, että viisi Lamminpään urheilukentälle menevää katsomorakennetta siirretään paikalleen myöhemmin. Myös näiden siirtämisestä vastaa ProInfra Oy.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut