Kuusi suurta ilmiötä muuttaa Tamperetta tulevaisuudessa – Kaupunkikuva-arkkitehti nostaa esiin yhden erityisen onnistuneen esimerkin, tuleva miljardihanke tulee olemaan iso haaste

Kaupunkikuva-arkkitehti Saana Karala keskittyy jatkossa kaupungin suuriin rakennushankkeisiin. Kysyimme Karalalta, miten Tampereen rakentamisen kuusi suurta ilmiötä muuttavat kaupunkikuvaa.

Ranta-Tampellan rakentaminen on ollut yksi isoista hankkeista, joissa kaupunkikuva-arkkitehti Saana Karala on ensimmäisenä vuonnaan Tampereella ollut mukana. Alueen ympäristörakentaminen on hänen mielestään yhtenäistä ja laadukasta. Ranta-Tampellassa on jo paljon valmiita julkisia tiloja, kuten puistoa ja kanavia. Alueelle on vielä tulossa lisää kerrostaloja.

14.3.2021 7:00

Aamulehti

Kaupunkikuva-arkkitehti Saana Karalan ensimmäinen vuosi Tampereella on ollut kiireinen. Karala aloitti työt Tampereella helmikuussa 2020. Ensimmäisen kevään rakennushankkeiden määrä yllätti.

– Olen viihtynyt todella hyvin. On ollut todella kiinnostavia hankkeita, mutta niitä on myös ollut älyttömän paljon. Tampereella rakennetaan isoa ja paljon pientä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut