Sähkövika syttytti palon Keskustorin Hesburgerissa – Henkilökunta toimi ripeästi ja sai avun nopeasti paikalle - Tampere - Aamulehti

Tampereen Keskustorin Hesburgerissa korjataan tulipalon jälkiä – ”Ei ole vielä tietoa, koska saamme ravintolan avattua”

Ilmeisesti sähköviasta johtunut tulipalo vahingoitti ravintolan sähköjohtoja ja -laitteita sekä vesiputkia.

Hesburgerin edessä oli torstai-iltana kaksi ensihoidon yksikköä, johtoauto ja yksi paloauto. Kaksi paloautoa poistui paikalta jo hieman kahdeksan jälkeen torstai-iltana.­

26.2. 9:38

Aamulehti

Tampereen Keskustorin Hesburgerissa korjattiin perjantaiaamuna torstai-illan tulipalon aiheuttamia jälkiä.

– Ei ole vielä tietoa, koska saamme ravintolan avattua. Tuskin ainakaan ennen perjantai-iltaa, kertoi ravintolapäällikkö Tytti Breilin perjantaiaamuna.

Ilmeisesti sähköviasta johtunut tulipalo vahingoitti ravintolan sähköjohtoja ja -laitteita sekä limsakoneisiin johtavia vesiputkia.

– Johtoja ja putkia pitää vaihtaa ja paikat siivota. Siivoojat eivät ole päässeet töihin, kun sähköt ovat olleet pois torstai-illan jälkeen.

Breilinin mukaan toinen puoli ravintolan kassalinjastosta on vahingoittumaton ja se saadaan nopeasti auki, mutta ainakin pehmis- ja pirtelökoneet ovat pari päivää pois käytöstä.

Henkilökunta havaitsi

Tampereen ydinkeskustassa Keskustorin laidalla sijaitsevassa hampurilaisravintolassa syttyi uhkaava palo torstai-iltana kello 19.30 aikaan.

Hesburgerin henkilökunta havaitsi tulen leviävän ympäröiviin rakenteisiin keittiön sähkökaapelikourusta, evakuoi asiakkaat ja hälytti pelastuslaitoksen paikalle.

Hampurilaispaikassa oli palon syttyessä paikalla kymmenkunta ihmistä, joista kolme työntekijöitä. Henkilökunta vietiin tarkastettavaksi Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?