Useita autoja töhritty ulosteella Tampereella - Tampere - Aamulehti

Autoja töhritty Tampereella erikoisella tavalla – ”Kyllä se ikävä kyllä näytti ihmisperäiseltä”

Töhrimistä on tapahtunut sosiaalisen median mukaan ainakin Hallilassa, jossa viimeisimmät teot tapahtuivat sunnuntaita vasten yöllä.

Viikonloppuna Hallilassa töhrittiin useita autoja. Kuvan auton tuulilasissa kakka oli suodatinpussissa. Auton omistaja poisti ensin isommat jätökset kepin avulla ja sen jälkeen pesetti auton.­

23.2. 16:01

Tampereen Hallilassa autoja on töhritty ulosteella. Hallila-seuran Facebook-sivuilla on useita kuvia kakalla liatuista autoista.

Osassa tapauksista tavara on pakattu suodatinpussiin ja viskattu sitten auton päälle. Jätöksiä on myös jäljistä päätellen hierottu tuulilasiin.

Päivitysten mukaan 21. helmikuuta kakalla sotkettuja autoja on löytynyt sekä kadunvarresta että talojen paikoitusalueilta. Samojen mukaan ulosteilkivaltaa on jatkunut jo pidempään ja tapauksia on muuallakin Tampereella.

Rikosylikonstaapeli Tuomas Luhtaniemi Sisä-Suomen poliisista vahvistaa, että tutkinnassa on monta samankaltaista ilmoitusta viime vuodelta ja tämän vuoden alusta.

– Tällä hetkellä näitä tutkitaan lievinä vahingontekoina. Poliisi on sarjoittanut näitä ja tekijää selvitetään.

Lassi Jokisen työautossa ulostetta valui myös pitkin kylkeä.­

Lassi Jokisen työauto oli tahrittu perusteellisesti ulosteella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hallilassa.

Jokinen kertoo, että ei ollut epäilystä siitä, mitä lasiin oli sotkettu.

– No kyllä se ikävä kyllä näytti ihmisperäiseltä, Jokinen kommentoi.

Hän sanoo, että ehti onneksi pestä auton lämpimällä vedellä ja yleispesuaineella, ennen kuin taivaalta satoi alijäähtynyt vesi.

Jokinen sanoo, että on kerran aiemmin havainnut Hallilassa tahrittuja autoja, mutta nyt isku osui ensimmäistä kertaa omalle kohdalle.

Ei tietoa, liittyvätkö toisiinsa

Luhtaniemen mukaan ei ole tietoa, liittyvätkö ilkivallanteot toisiinsa, mutta poliisi on saanut sotkemisesta useita ilmoituksia.

– Selvitämme, millä tavoin nämä liittyvät toisiinsa.

Luhtaniemi ei ota kantaa siihen, millaisia tietoja sillä on tekijästä tai tekijöistä. Myös motiivi on epäselvä. Luhtaniemi sanoo, että poliisi toivoo havaintoja mahdollisista ilkivallanteoista Sisä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin.

Päivitys kello 17.05: Lisätty juttuun kuva ja Lassi Jokisen kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?