Sosiaaliseen mediaan jaettiin kuvia vaihto-opiskelijoiden juhlimisesta – Tampereen korkeakoulut puuttuivat asiaan: ”Korkeakoulun taholta ei missään tapauksessa ole tällaisia järjestetty”

Tampereen korkeakouluyhteisöön saapui kevääksi vaihto-opiskelijoita monista Euroopan maista, jotka ovat olleet koronatilanteen takia hyvin suljettuja. Suomessa esimerkiksi baarit ovat olleet avoinna, eivätkä kaikki ole täysin ymmärtäneet tilannetta, sanoo Tampereen yliopiston vararehtori Marja Sutela.

Tampereella olevien vaihto-opiskelijoiden keskuudessa todettiin viime viikolla useita koronavirustartuntoja. Tampereen yliopisto kuvattiin 27. kesäkuuta 2019.

26.1.2021 19:52

Aamulehti

Tampereen korkeakouluyhteisöön saapuneiden vaihto-opiskelijoiden juhlimiseen on puututtu tiukasti sen jälkeen, kun opiskelijoiden keskuudessa todettiin useita koronavirustartuntoja viime viikolla.

Vaihto-opiskelijat ovat jakaneet kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa, joissa he juhlivat isoissa porukoissa ilman maskeja esimerkiksi Tampereen keskustan baareissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut