Tamperelaiskoulun rehtori saa lähes päivittäin palautetta turhautuneilta vanhemmilta – kovaa kritiikkiä ahtaista tiloista, lähes 50 lapselta ilmoitus sisäilmaongelmiin liittyvistä oireista

Osa Tampereen Kämmenniemen koulun oppilaiden huoltajista on huolestuneita koulun sisäilmasta sekä tilojen riittämättömyydestä. Koulun rehtori toivoo, että keskustelu asian ympärillä rauhoittuisi, sillä se vaikuttaa suoraan koulutyöskentelyyn.

Kämmenniemen koulun rehtori Markku Rissanen kertoo, että pattitilanne koulun tilanteeseen liittyen on jatkunut jo pitkään. Hän toivoo ratkaisun ja yhteisymmärryksen löytyvän, jotta työrauha saadaan palautettua kouluun.

30.1.2021 8:31

Aamulehti

Tampereen Kämmenniemen koulussa muutama vuosi sitten havaitut sisäilmaongelmat ja siitä aiheutuneet korjaustyöt sekä opetustilojen jatkuva uudelleenjärjestely ovat saaneet osan koulun oppilaiden huoltajista turhautumaan.

Kämmenniemen koulun vanhempainyhdistyksen hallituksen jäsen Minna-Riikka Tuohiniitty sanoo, että osa huoltajista kokee, että vuosia kestäneet korjaus- ja muutostoimenpiteet eivät ole olleet riittäviä, jotta koulutyö olisi mahdollista toteuttaa terveissä ja toimivissa tiloissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut