Tampere haluaa verkkokaupan pääkaupungiksi Suomessa - Tampere - Aamulehti

Tampere haluaa nousta verkkokaupan pääkaupungiksi ja elävöittää sillä myös Hämeenkadun – Nämä asiat tekivät Ikeasta verkkokaupan edelläkävijän: ”Nopeimmillaan 40 sekuntia”

Tamperelaiset toimijat väläyttävät ajatusta, jonka mukaan onnistunut verkkokauppa tukisi myös kivijalkamyymälöitä ja toisi elämää kaupungin keskustaan. Tamperelainen jalkineyritys Palmroth perusti tänä syksynä showroomin Tampereen keskustaan verkkokaupan turvin.

Tampere tähtää verkkokaupan veturiksi. Hankkeen takana olevat uskovat, että vahva verkkokauppa parantaa myös kivijalkamyymälöiden asemaa ja elävöittää keskustan Hämeenkatua, jossa useita liiketiloja on nyt tyhjillään.

21.12.2020 6:06

Aamulehti

Tampere pyrkii tekemään Hämeenkadusta jälleen elävän verkkokaupan avulla. Kunnianhimoisena tavoitteena on nostaa Tampere Suomen verkkokaupan pääkaupungiksi.

Idean takana on tamperelaisen verkkokauppa-alustojen toimittajan Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. Hän kertoo kiinnittäneensä huomiota siihen, että Hämeenkadun parhailla kauppapaikoilla on nytkin tyhjillään yli 10 000 neliötä liiketilaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: