Tamperelaisopiskelija Eden Hurme koki baaritiskillä niin törkeää kohtelua, että meni täysin sanattomaksi – Yli sata avautui Aamulehdelle opiskelukulttuurista, monella kokemuksia häirinnästä - Tampere - Aamulehti

Tamperelaisopiskelija Eden Hurme koki baaritiskillä niin törkeää kohtelua, että meni täysin sanattomaksi – Yli sata avautui Aamulehdelle opiskelukulttuurista, monella kokemuksia häirinnästä

Aamulehti kysyi tamperelaisesta opiskelijakulttuurista ja sai toistasataa vastausta. Entiset ja nykyiset opiskelijat kertovat painostuksesta kermavaahdon tarjoiluun paljaalta iholta, kannustuksesta vaatteiden riisumiseen ja kourinnasta juhlissa. Yksi vastaajista on Eden Hurme, joka on joutunut itse epäasiallisen kohtelun kohteeksi.

Tamperelainen opiskelija Eden Hurme on valmis kertomaan oman kokemuksensa opiskelijakulttuurin ongelmakohdista. Hän sanoo olevansa kyllästynyt siihen, miten häpeä pakottaa häirinnän uhreja piiloutumaan.

13.12.2020 7:00

Aamulehti

Eden Hurme jonotti tamperelaisen yökerhon tiskillä opiskelijahaalarit jalassaan loppuvuonna 2016.

Sairaanhoitajaopinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa samana syksynä aloittaneiden vuosikurssi oli vasta muutama viikko aiemmin saanut opiskelijahaalarinsa, juuri sopivasti Hämeenkadun Appro -tapahtumaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos