Uuden poliisitalon ja paloaseman rakennuspaikka tarkentui - Tampere - Aamulehti

Uuden poliisitalon ja paloaseman rakennuspaikka tarkentui – Nekalassa sijaitsevalla tontilla on nyt muun muassa jäteasema

Tampereen uuden poliisitalon ja paloaseman asemakaavoitus alkaa. Tarkempia suunnitelmia on nähtävillä kevään ja kesän 2021 aikana.

19.11.2020 10:28

Aamulehti

Tampereen Vihiojan uuden poliisitalon ja paloaseman asemakaavoitus on alkamassa.

Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessa, että uudet toimitilat rakennetaan Nekalan teollisuusalueelle, Lahdenperänkadun ja Viinikankadun varteen. Asemakaavan muutos koskee tonttia, joka sijaitsee osoitteessa Viinikankatu 42-46.

Kaupunki kertoo tiedotteessa, että uusien tilojen lisäksi tontin pohjoisosassa sijaitsevia kaupungin toimintoja kehitetään. Suunnittelualueella sijaitsee esimerkiksi Nekalan jäteasema ja Tampereen Veden pääkonttori. Tampereen kaupunki omistaa alueen.

Suunnittelu alkaa selvitystöillä ja alueelta laaditaan selvityksiä esimerkiksi melusta ja hulevesistä sekä kasvillisuudesta. Tarkemmat suunnitelmat sekä selvitykset valmistuvat tulevan kevään ja kesän aikana, jolloin myös asemakaavan laajempi valmisteluaineisto asetetaan nähtäville.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 10.joulukuutta saakka kaupungin verkkosivuilla.

Lue myös: Pääsimme kurkistamaan Tampereen remontoidulle pääpoliisiasemalle – Tältä näyttää juoppoputkassa: ”Väkivallan uhka paljon suurempi kuin poliisivankilassa”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos