Joulutori avataan tänä vuonna turvallisuussyistä kahdessa erässä - Tampere - Aamulehti

Tampereen Joulutori avataan koronan takia kahdessa osassa, myös muita muutoksia on luvassa: ”Jokaisessa mökissä on turvapleksi"

Joulutoriperinne jatkuu Tampereella koronatilanteesta huolimatta.

Tampereen perinteinen Joulutori avautuu osittain 28. marraskuuta. Kaikki myyntipisteet ovat avoinna 4. joulukuuta mennessä.

18.11.2020 13:40

Aamulehti

Tampereen Joulutori avataan tänä vuonna kahdessa osassa. Ravintolat ja osa mökeistä avautuvat lauantaina 28. marraskuuta ja koko tori 4. joulukuuta. Joulutori on avoinna 22. joulukuuta saakka.

Avajaispäivinä ei järjestetä suurta massatapahtumaa ja Joulutorilla on tehty myös muita järjestelyjä sekä uudistuksia, jotta alue on kauppiaille sekä asiakkaille turvallinen.

Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen uskoo, että joulutori houkuttelee runsaasti joulumielisiä kävijöitä koronatilanteesta huolimatta.

Lehtinen kertoo, että turvallisuutta alueella lisätään esimerkiksi leventämällä käytäviä, jotta turvavälit on helpompi säilyttää.

– Myös mökkien sijoittelua on tarkistettu ja myyjien ja asiakkaiden välissä on turvapleksi. Lisäksi Joulutorilla myydään paitsi käsintehtyjä kangasmaskeja, myös kertakäyttöisiä maskeja on saatavilla.

Joulutorille tulee myös glögiravintola sekä Pyynikin munkkikahvilan pop up- piste. Molempien ravintoloiden kapasiteettia sisätiloissa on vähennetty, mutta herkkuja voi nauttia myös terassilla.

Lehtinen kertoo, että Joulutorille tulee tänä vuonna noin 80 myyjää, joista yli puolet on aikaisemmilta vuosilta tuttuja. Osan myyntimökeistä on voinut vuokrata myös muutamaksi päiväksi, joten osassa mökkejä myyjät myös vaihtuvat.

Perinteisten myyntikojujen lisäksi Joulutorin ohjelmistoon kuuluu myös pienimuotoisia esityksiä ja myös joulupukki on mukana joulutunnelmassa. Joulutori on avoinna päivittäin kello 11-19 välisenä aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut