Tamperelainen kahden kerrostalon kokonaisuus sai hyvän rakentamisen palkinnon – Saa kiitosta julkisivun taiteesta - Tampere - Aamulehti

Tamperelainen kahden kerrostalon kokonaisuus sai hyvän rakentamisen palkinnon – Saa kiitosta julkisivun taiteesta

Tampereen kaupunki on jakanut hyvän rakentamisen palkinnon vuosittain vuodesta 1994.

Kuvassa Takamaanrinne 16. Vuoreksessa Rimmin alueella sijaitseva kerrostalo sai yhdessä toisen kerrostalon kanssa hyvän rakentamisen palkinnon.

18.11.2020 9:19 | Päivitetty 18.11.2020 9:19

Aamulehti

Vuoreksessa sijaitseva kahden kerrostalon kokonaisuus sai Tampereen kaupungin vuoden 2020 hyvän rakentamisen palkinnon. Palkinnon myöntää yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto.

Takamaanrinne 14 ja 16 sai palkinnon tiistaina. Kerrostalokokonaisuutta kiiteltiin korkealaatuisesta arkkitehtuurista ja taiteen käytöstä julkisivun osana.

Takamaanrinne 14 ja 16 -kerrostalokokonaisuuden pääsuunnittelija on Juha Saarijärvi Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen oy:stä.

Julkisivun taideteoksen on suunnitellut taiteilija Laura Lehtinen. Kerrostalokokonaisuuden rakennuttaja ja pääurakoitsija on T2H Rakennus oy.

Ympäristö- ja rakennusjaosto myönsi tiistaina myös kunniamaininnat puurakenteiselle Hippoksen päiväkodille ja Pyynikin Trikoon tehdasalueella sijaitsevalle korjaus- ja muutoskohteelle Nahkakuja 1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut