Amurin K-kauppa avasi ovensa remontin jälkeen - Tampere - Aamulehti

Amurin K-kauppa avasi ovensa lähes kuuden viikon jälkeen torstaina – vakioasiakkaat odottivat aamulla oven takana: ”Tämä on yhteisöllinen paikka”

Tampereella aukeaa ensi vuonna kaksi uutta K-ryhmän ruokakauppaa.

Amurin K-Market on ollut lähes kuusi viikkoa suljettuna remontin vuoksi. Vuoden alkupuolella ovensa avaavat uudet kaupat K-Market Haukiluoma, ja vuoden aikana Kalevassa K-Supermarket. Kuva on kuvituskuva Kalkun K-Marketista.

12.11.2020 16:46

Aamulehti

Tampereen Amurin K-Market avasi torstaiaamuna ovensa lähes kuuden viikon tauon jälkeen. Kauppias Lauri Somervuori kertoo, että kaupassa on tehty remonttia, jonka yhteydessä myymälän tiloja on laajennettu reilulla 250 neliömetrillä.

Täysremontin aikana uusittiin muun muassa kaikki kalusteet. Somervuori kertoo, että esimerkiksi kylmäkoneet vaihtuivat ympäristöystävällisempiin ja energiatehokkaampiin laitteisiin. Laajennus taas tarjosi lisää tilaa tuotteille.

Somervuori sanoo, että Amurin myymälä on suunniteltu alueen asiakkaiden mukaan. Nyt tuotevalikoimaan on lisätty sellaisia tuotteita, joita asiakkaat olivat aikaisemmin toivoneet valikoimaan.

– Oman kaupan kohdalla ainakin voin sanoa, että ihmiset arvostavat lähikauppaa, ja olemme tämän alueen oma kauppa. Tämä on ihmisille tosi tärkeä ja yhteisöllinen paikka, missä on tuttu henkilökunta ja myös asiakkaat on hyvin tuttuja.

Lähes kuuden viikon remontin aikana muutaman kiinnostuneet kävivät jo ikkunan takana katsomassa, miten remontti edistyy.

– Vakiasiakkaat olivat oven takana heti kymmeneltä, Somervuori kertoo.

Kesko kertoi lokakuun lopussa, että Tampereelle on aukeamassa kaksi uutta K-ryhmän ruokakauppaa ensi vuonna. Vuoden alkupuolella ovensa avaa K-Market Haukiluoma, ja vuoden aikana Kalevassa K-Supermarket.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut