Rokotuslauantai järjestetään Tampereella Keskustorilla - Tampere - Aamulehti

Rokotuslauantai järjestetään vanhassa ratikassa Tampereella – näitä tarvitset henkilöllisyyden todistamiseen

Myös Hatanpään terveysasemalla rokotetaan 14. marraskuuta, mutta vain ajanvarauksella, jonka voi tehdä netissä tai puhelimitse.

Perjantaiaamuna Tampereen Keskustorille auenneen Ratikkakahvilan terassilla oli vielä pian avaamisen jälkeen tilaa.

10.11.2020 20:39 | Päivitetty 10.11.2020 21:46

Aamulehti

Tampereen kaupungin terveysasemat antavat 14. marraskuuta influenssarokotuksia Tampereella Ratikkakahvilassa ja Hatanpään terveysasemalla.

Influenssarokotuksia annetaan Tampereen kaupungin tiedotteen mukaan ilman ajanvarausta tamperelaisille ja orivesiläisille kello 8–13 Ratikkakahvilan vanhassa ratikkavaunussa.

Rokotukseen jonotetaan ulkona, mutta rokote pistetään sisällä vaunussa.

Paikaksi valikoitui koronavirustilanteen vuoksi Keskustori, jossa on tilaa jonottaa turvavälein ulkoilmassa. Lisäksi asiakkaat pystytään ohjaamaan ratikkavaunun toisesta päästä sisään ja toisesta ulos. Rokotettavien toivotaan käyttävän kasvomaskia. Sen saa myös paikalta.

Mukaan pitäisi ottaa Kela-kortti ja tunnistamista varten kuvallinen ajo- tai henkilökortti tai passi.

Myös Hatanpään terveysasemalla rokotetaan rokotuslauantaina kello 8–14, mutta vain ajanvarauksella, jonka voi tehdä netissä tai puhelimitse.

Muutoin influenssarokotuksia annetaan pääsääntöisesti vain ajanvarauksella esimerkiksi terveysasemilla.

Influenssarokotus on maksuton riskiryhmiin kuuluville ja heidän läheisilleen ja muille määritellyille ryhmille. Maksuttoman rokotuksen saavat 65 vuotta täyttäneet, 6 kk - 6 vuoden ikäiset lapset, sairautensa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat henkilöt, raskaana olevat naiset, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö ja potilas- tai asiakastyöhön osallistuvat opiskelijat sekä varussotilaspalvelukseen astuvat miehet ja naiset.

Muut voivat ostaa rokotteen ja tulla sen jälkeen rokotettavaksi.

Edit kello 21.45: Lisätty tieto rokotuksen maksuttomuuden rajoituksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos