Tamperelaisesta yökerhosta löytyi vainaja - Tampere - Aamulehti

Tamperelaisesta yökerhosta löytyi yöllä vainaja: ”Poliisit kuvasivat ja haastattelivat ravintolasta ulos tulleet asiakkaat”

Tamperelaisen yökerhon wc:stä löytyi yöllä vainaja.

4.1.2020 7:19 | Päivitetty 4.1.2020 11:21

Aamulehti

Tamperelaisen yökerhon wc-tiloista on löytynyt vainaja perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello kolmelta. Poliisi tutkii asiaa ja ilmoittaa, ettei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Poliisi ei lähettämässään tiedotteessa avaa enempää sitä, epäilläänkö tapauksessa rikosta.

Aamulehden lukijoilta saamien tietojen mukaan vainaja on löytynyt Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevasta yökerho Ihkusta.

Lukijoiden kertoman mukaan ravintolan edessä oli yöllä useita poliisiautoja ja ambulansseja, ja ravintolasta ulos tulleet haastateltiin.

– Huomasin yökerhon edessä muistaakseni kuusi poliisiautoa ja kaksi ambulanssia ja pysähdyin autollani kadun vastakkaiselle puolelle. Kyselin kahdelta ravintolasta ulos tulleelta asiakkaalta, mitä on tapahtunut, kertoo tamperelainen Joonas.

Hänen mukaansa asiakkaat kertoivat, että kuollut henkilö olisi nainen, mutta tieto on vahvistamaton. Liikkeellä on erilaisia versioita kuoleman syystä.

Joonas kertoo, että poliisit kuvasivat ja haastattelivat kaikki ravintolasta ulos tulleet asiakkaat.

– Väki tuli yksi kerrallaan ulos ja ravintola suljettiin vähän etuajassa. Näin, kun yksi ihminen ohjattiin poliisiautoon.

Aamulehti ei julkaise haastateltavan koko nimeä.

Tamperelaisesta yökerhosta on löytynyt yöllä vainaja. Aamulehden tietojen mukaan kyseessä on Hämeenkadulla sijaitseva ravintola Ihku.

Aamulehti kertoo tapauksesta lisätietoja myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: