Liikenneonnettomuus Niemen alueella Tampereella: Auto ja polkupyörä törmäsivät - Tampere - Aamulehti

Uutta tietoa Niemen alueen onnettomuudesta: Autoilija tuli kolmion takaa, ei nähnyt valotonta pyörää – 13-vuotias pyöräilijä vietiin ensiapuun

Onnettomuus sattui torstaina kello 21.05 Lielahdenkadun ja Isoniemenkadun risteyksessä.

Onnettomuus sattui Niemen alueella Isoniemenkadun ja Lielahdenkadun risteyksessä.­

25.10.2019 16:59 | Päivitetty 28.10.2019 13:58

Aamulehti

Tampereen Niemen alueella sattui henkilöauton ja polkupyörän välinen liikenneonnettomuus kello 21.05 torstai-iltana. Onnettomuuspaikka on Lielahdenkadun ja Isoniemenkadun risteyksessä.

Polkupyörällä liikkeellä ollut 13-vuotias poika ajoi tilanteessa kevyen liikenteen väylää ja lähti ylittämään tietä pyörätien jatketta pitkin. Samaan aikaan Isoniemenkatua ajanut autoilija tuli risteykseen ja törmäsi polkupyöräilijään.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Pilviö Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tilanteessa autoilija oli väistämisvelvollinen, sillä paikalla on väistämisvelvollisuutta osoittava liikennemerkki eli kolmio ennen kevyen liikenteen väylää.

– Autoilija on kertonut, että ei havainnut ollenkaan tätä poikaa. On ollut pimeää ja polkupyörässä ei ollut valoja, Pilviö kertoo.

Polkupyöräilijä loukkaantui tilanteessa, ja hänet vietiin ambulanssilla ensiapuun Acutaan. Hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Tapausta tutkitaan autoilijan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Täydennys 28.10. kello 13.55: Täydennetty jutun tietoja tutkinnanjohtajan haastattelun jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat