Auto pyörähti kyljelleen tien sivuun Tampereen keskustassa - Tampere - Aamulehti

Erikoinen näky Tampereen keskustassa, auto pyörähti kyljelleen tien sivuun: ”Todennäköisesti syy on jommankumman arviointivirhe”

Tällaiselta näytti kyljelleen kellahtanut henkilöauto Tampereen keskustassa perjantaina.

3.5.2019 19:19 | Päivitetty 3.5.2019 19:51

Aamulehti

Kahden auton kylkikolari johti auton pyörähtämiseen kyljelleen perjantai-iltana Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien risteyksessä. Samaan suuntaan ajaneet autot törmäsivät toisiinsa toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

– Todennäköisesti syy on jommankumman arviointivirhe, Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen palomestari Matti Willman kertoo.

Auto oli nostettu iltaseitsemän aikaan pystyyn onnettomuuspaikalla.

Tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Ensihoitajat tarkastivat autoissa olleet, mutta ketään ei viety paikalta jatkohoitoon.

– Liikenneonnettomuudessa on aina sairasauto mukana. Vaikka suoranaisia vammoja ei tule, niin ensihoitajat tarkastavat kuljettajat ja mukana olevat, eli haastattelevat heidät, vaikka suoranaisia hoitotoimenpiteitä ei vaaditakaan, Willman kertoo.

Pelastusviranomaisella ei ole tietoa autojen nopeuksista. Aivan joka päivä autoja ei tarvitse kääntää kaupunkiympäristössä takaisin pyörilleen.

– Ei ole mitenkään poikkeavaa, mutta ei jokapäiväistäkään, että auto kääntyy katolleen tai kyljelleen. Mutta henkilövahingoilta on vältytty, se on pääasia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: