Koronashokin lamauttama Tampere virkoaa hitaasti - Tampere - Aamulehti

Koronashokin lamauttama Tampere virkoaa vähitellen – näin se näkyy katukuvassa: ”Alkuun ajattelin, että mitenköhän tässä käy”

Koronakriisin alkushokista on selvitty niin Pirkanmaalla kuin muualla Suomessa. Kotipoteroista on alettu kaivautua ulos ja se näkyy esimerkiksi toreilla ja liikenteessä. Myös kotitalouksien kulutuksessa on pankkien mukaan hienoista elpymistä maaliskuun synkkiin lukuihin verrattuna.

Plantagenin Lielahden-myymälässä Tampereella kävi torstaina kuhina. Tamperelainen Veronika Vuosjoki kertoo vähentäneensä liikkumista koronaviruksen vuoksi, mutta kaupoilla on pitänyt käydä. Eniten hän odottaa ravintoloiden aukeamista, koska on alalla töissä ja joutunut lomautetuksi.­

8.5.2020 7:24

Aamulehti

Pitkälti kotona vietetty kevät ja viime aikoina vallinnut hyvä sää houkuttelevat ihmisiä ulos ja tämä näkyy myös Tampereen toreilla.

Tampereen vastaavan torivalvojan Janne Saksalan mukaan Tammelantorilla käy asiakkaita yhtä paljon kuin ennenkin koronavirustaudista huolimatta. Viime lauantaina avattu Laukontori vilkastuu sekin hiljalleen, Saksala sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?