Pick-up pyörähti katon kautta ympäri Viitapohjantiellä - Tampere - Aamulehti

Pick-up pyörähti katon kautta ympäri Viitapohjantiellä torstaina – poliisi epäilee rikosta

Onnettomuushetkellä autossa oli kaksi henkilöä. Molemmat loukkaantuivat lievästi ja toinen vietiin onnettomuuspaikalta jatkohoitoon. Poliisi kertoo epäilevänsä rikosta tapauksen tiimoilta. Rikosnimikkeiden joukossa on muun muassa epäily kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuvassa torstaina Pohjois-Tampereella sattuneen liikenneonnettomuuden auto. Onnettomuudessa kuljettaja ajoi auton ulos tieltä, jonka jälkeen auto pyörähti katon kautta ympäri. Kyydissä olleet loukkaantuivat lievästi.­

2.7. 12:34 | Päivitetty 3.7. 13:42

Aamulehti

Pohjois-Tampereella Viitapohjantiellä tapahtui torstaina puolilta päivin liikenneonnettomuus. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle Vattulantien risteyksen lähistölle kello 11.57.

Pelastuslaitoksen mukaan pick-up-tyyppinen pakettiauto oli ajanut ulos tieltä ja pyörinyt katon kautta ympäri. Autossa oli kaksi henkilöä, jotka loukkaantuivat lievästi. Päivystävä palomestari Ville Vahala kertoi torstaina, että ainakin toinen vietiin onnettomuuspaikalta jatkohoitoon.

Auto vaurioitui ulosajossa.

Sisä-Suomen poliisi ei kommentoinut onnettomuutta torstaina, mutta perjantaina poliisi kertoi epäilevänsä tapauksessa rikosta. Lisäksi poliisin epäilee, että alkoholilla oli osaa onnettomuuteen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tapauksen rikosnimikkeistöön kuuluvat epäilyt törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja luvattomasta käytöstä.

Onnettomuus tapahtui Viitapohjantiellä. Tarkka onnettomuuspaikka on Vattulantien risteyksen lähistöllä.­

Juttua muokattu 3.7.2020 kello 13.17: Lisätty perjantaina saatu tieto, jonka mukaan tapauksessa epäillään rikosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?