Keskelle omakotitaloja suunniteltu pihabistro sai anniskeluluvan Tampereen Pispalassa – Naapurit valittavat, mutta yrittäjä vastaa: ”Häiriöitä ei ole luvassa”

Bistro Pihan yrittäjät Christa Stirkkinen ja Tatu Nieminen kertovat, että munkki- ja simatilauksia on tullut jo runsaasti ja ruuan take away -myyntiä harkitaan. Kesällä anniskeluravintola aikoo avata ovensa, jos ravintoloiden sulku päättyy. Osa naapureista vastustaa pihabistroa ja pelkää häiriöitä.

Bistro Pihan omistajat Tatu Nieminen ja Christa Stirkkinen tarjoilevat bistrossa paitsi viinejä myös pientä syötävää, kuten tapaksia. Henkilökuntaan kuuluvat toistaiseksi ainoastaan Nieminen ja Stirkkinen. On mahdollista, että jossakin vaiheessa lisäkäsiä palkataan.

24.4.2020 18:34 | Päivitetty 24.4.2020 18:47

Aamulehti

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) on myöntänyt vapusta alkaen anniskeluluvan pihabistrolle keskelle omakotitaloasutusta Tampereen Ala-Pispalassa.

Bistro Piha oy on saanut anniskeluluvan neljälletoista anniskelupaikalle Tahmelan viertotie 53:ssa sijaitsevan omakotitalon pihaan ja kymmenelle paikalle talon sisätiloihin. Pihamyynti on luvan mukaan lopetettava iltaisin kello 22.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut