Entisen ravintola Hämeensillan tiloissa on toiminut lähivuosina useampi yökerho, edellinen lopetti vuodenvaihteessa - Tampere - Aamulehti

Jo toinen ravintola lopetti Tampereen ydinkeskustan näköalapaikalla lyhyen ajan sisään – alkuperäinen klassikkoravintola toimi tiloissa yli 60 vuotta

Tampereen kattojen yllä sijaitsee ravintolatila, jossa on toiminut lähivuosien aikana useita tanssiravintoloita. Nyt tila on ollut tyhjillään yli kuukauden ajan. Kiinteistön omistajan mukaan kiinnostuneita on ollut. Katso arkistokuvia vuosien varrelta.

Kaikki ravintolat, kahvilat ja yökerhot joutuvat laittamaan luukulle poikkeusolojen vuoksi. Osa myy kuitenkin ruoka-annoksia kotiintoimituksena. Kuvituskuva.

5.2.2020 8:58 | Päivitetty 5.2.2020 9:19

Aamulehti

Legendaarisen ravintola Hämeensillan tiloissa Tampereen keskustassa on sen toiminut useita yrittäjiä, joista kaksi viimeistä toimivat tiloissa vain lyhyen aikaa.

Entisellä ravintola Hämeensillalla oli tiloissa pitkä historia. Tällä nimellä paikka toimi Suomen pankin talona tunnetun rakennuksen ylimmässä kerroksessa vuodesta 1944 vuoteen 2011.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos