Tampereen omakotitontit menevät kuumille kiville - Tampere - Aamulehti

Tampereen omakotitontit menevät kuumille kiville – suurin osa jää nuolemaan näppejään

Tonttien arvonta järjestetään ensi viikon tiistaina.

Vuorekseen on rakennettu kaikenlaisia asuinrakennuksia korkeista kerrostaloista matalampiin rivi-, omakoti- ja kaupunkipientaloihin. Vuoreskeskuksen ytimestäkin on lyhyt matka vehreille ulkoilualueille.­

30.10.2020 10:20 | Päivitetty 30.10.2020 12:55

Aamulehti

Tampereen kaupungin vuokralle ja myytäväksi tarjoavat omakotitalojen tontit ovat herättäneet suurta kiinnostusta.

Tonttihakemuksia tuli määräaikaan mennessä 377 ja ostotarjouksia 29. Tonttihaussa oli tarjolla ainoastaan 21 tonttia, joten vain pieni osa sai vuokratontin.

Vuokrattavat tontit sijaitsevat Hervantajärvellä, Multisillassa ja Vuoreksessa. Suosituimpia olivat edelleen Vuoreksen tontit. Siellä tarjolla oli kolme vuokrattavaa, yksi kiinteähintainen ja yksi tarjousten perusteella myytävä tontti.

Tonteista tehdyt ostotarjoukset on jo käsitelty ja hyväksytyn tarjouksen jättäneille on ilmoitettu. Kiinteään hintaan myytävän tontin ja vuokrattavien tonttien arvonta järjestetään 3. marraskuuta. Arvonta suoritetaan koronatilanteen takia ilman yleisöä.

Oikaisu 30.10.2020 kello 12.55: Vaihdettu juttuun oikea kuva. Aiemman kuvan kuvatekstissä luki virheellisesti, että kyseessä on Vuoreksen asuinalue, vaikka kuva oli otettua muualta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?