Kalevan uintikeskuksessa tulipalon alku saunassa, joku jätti pyyhkeen kiukaan kaiteelle – uimahalli jouduttiin tyhjentämään - Tampere - Aamulehti

Kalevan uintikeskuksessa tulipalon alku saunassa, joku jätti pyyhkeen kiukaan kaiteelle – uimahalli jouduttiin tyhjentämään

Palo sai alkunsa kiukaan kaiteella roikkuneesta pyyhkeestä.

Kalevan uintikeskuksella oli tulipalon alku maanantaina kello yhdentoista aikaan aamupäivällä, jonka seurauksena uimahalli jouduttiin tyhjentämään. Arkistokuva.

9.9.2019 11:49 | Päivitetty 9.9.2019 12:17

Aamulehti

Tampereella Kalevan uintikeskuksessa oli palonalku maanantaina kello yhdentoista aikaan. Palonalku oli yhdessä pienemmistä tilaussaunoista.

Päivystävä palomestari Joonas Suikkanen kertoo, että palo sai alkunsa kiukaan kaiteella roikkuneesta pyyhkeestä, josta tuli oli levinnyt saunan puurakenteisiin.

Ilmoitus palosta tuli pelastuslaitokselle automaattihälytyksenä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle saunassa oli pienet liekit, mutta palo saatiin nopeasti sammumaan.

Saunassa ei ollut palon syttymishetkellä ihmisiä. Viereisessä oleskelutilassa oli kaksi henkilöä, jotka uimahallin henkilökunta kävi hakemassa pois palohälytyksen lauettua.

Palo ei päässyt leviämään, mutta savua kulkeutui kuitenkin sen verran uintikeskuksen tiloihin, että uimahalli jouduttiin tyhjentämään. Suikkasen mukaan palossa ei tullut henkilövahinkoja. Ensihoito tarkisti yhden savua hengittäneen henkilön kunnon.

Pelastuslaitos oli vielä kello 12 aikaan paikalla suorittamassa savunpoistoa ja varmistamassa, että palo ei ole levinnyt rakenteisiin. Suikkanen arvioi, että uimarit pääsevät palaamaan uimahalliin tunnin sisällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos