Rantaan jätetyt vaatteet aiheuttivat turhan hälytyksen Tampereen Mältinrannassa – pelastuslaitoksen sukeltajat tutkivat koskea - Tampere - Aamulehti

Rantaan jätetyt vaatteet aiheuttivat turhan hälytyksen Tampereen Mältinrannassa – pelastuslaitoksen sukeltajat tutkivat koskea

Tampereen Mältinrannassa olleet vaatteet herättivät ohikulkijan huomion.

28.7.2020 12:10 | Päivitetty 28.7.2020 13:48

Aamulehti

Pirkanmaan pelastuslaitos sai tiistaina aamupäivällä puoli yhdentoista aikaan hälytyksen Tampereen Mältinrantaan. Ohikulkija oli havainnut rannassa vaatteita, mutta ei niiden omistajaa, ja tehnyt sen vuoksi ilmoituksen hätäkeskukseen.

Pelastuslaitoksen sukeltajat kävivät päivällä läpi Mältinrannan ja Palatsiraitin sillan aluetta. Pelastuslaitokselta kerrottiin kello 13.45, että etsinnät on lopetettu tuloksetta.

Päivystävä palomestari Jari Suokonautio kertoi jo aiemmin päivällä, että kyseessä on mahdollisesti väärä hälytys. Hetken etsintöjen jälkeen pelastuslaitos sai tietää lähialueen asukkaalta, että vaatteet ovat olleet rannassa jo useamman päivän.

Suokonaution mukaan myöskään poliisille ei saanut ilmoitusta kadonneesta henkilöstä. Sukeltajat tarkastivat Mältinrannan lähialueen kuitenkin varotoimenpiteenä.

Juttu päivitetty 28.7.2020 kello 13.48: Päivitetty uutinen kauttaaltaan. Etsinnät ovat päättyneet, eikä alueelta löydetty mitään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos