Courtyard by Marriott Tampere etsii johtajaa - Tampere - Aamulehti

Tampere-talon viereen noussut Marriott-hotelli juhlii tänään harjannostajaisia – etsii nyt johtajaa, aukeaa tammikuussa

Tampere-talon kylkeen nousevan Marriott-hotellin rakentaminen on edennyt aikataulussa. Harjakaisia vietetään tänään keskiviikkona.

Tältä Marriotin työmaalla Tampereella näytti toukokuun lopussa.­

22.5.2019 6:04 | Päivitetty 22.5.2019 14:25

Aamulehti

Tampere-talon vieressä sijaitsevan Courtyard by Marriott -hotelliin etsitään parhaillaan johtajaa. Haku päättyy 7. kesäkuuta. Uusi johtaja aloittaa heinä–elokuussa, ja sen jälkeen on muun henkilökunnan rekrytoinnin vuoro.

Hotelli-investoinnin tekee Marriott International ja hotellia operoi Odyssey Hotel Group. Tontin ja hotellirakennuksen omistaa työeläkevakuuttaja Keva.

Lue myös:Tampereen uuteen keskihintaiseen Marriott-hotelliin tulee 229 huonetta – "Maailman suurimman hotelliketjun saapuminen tuntuu lottovoitolta"

Tampereen hotellihankkeesta vastaava Christian Beckman Odyssey Hotel Groupilta kertoo, että he palkkaavat vastaanotto- ja myyntihenkilökuntaa, mutta henkilökunnan määrää ei vielä ole lyöty lukkoon.

Kerrospalvelut ostetaan ulkopuoliselta palveluntuottajalta. Ravintolatoiminnassa tehdään yhteistyötä Tampere-talon kanssa, mutta yksityiskohdista ei vielä ole päätetty.

Huonevarauksia syyskuussa

Beckman kertoo, että hotellin rakentaminen on sujunut aikataulussa. Keskiviikkona vietetään harjannostajaisia rakennustöistä vastaava SRV Rakennus luovuttaa hotellin loka–marraskuussa.

Tammikuussa 2020 avautuvaan hotelliin tulee 229 huonetta, ravintoloita ja kuntosali. Kerroksia rakennuksessa on 11.

Beckman kertoo, että hotelli on herättänyt paljon kiinnostusta ja kyselyitä on tullut paljon. Hotelli yhdistyy Tampere-taloon käytävällä.

– Odotukset ovat hyvät. Tampere-talossa on 700 tapahtumaa vuodessa, ja siltä osin näyttää lupaavalta, Beckman sanoo.

Huonevarauksia uuteen hotelliin pääsee tekemään syyskuussa. Courtyard by Marriott on keskihintainen hotelli, joka on suunnattu liikematkustajille ja perheille.

Korjaus 22.5. kello 10.20: Korjattu Marriott-hotellin nimen kirjoitusasu juttuun ja otsikkoon. Aiemmin nimestä puuttui toinen t-kirjain.

Täsmennys 22.5. kello 10.59: Muutettu sana harjakaisia muotoon harjannostajaisia.

Tarkennus 22.5. kello 14.24. Lisätty tieto, että hotellin tontin ja rakennuksen omistaa Keva.

Marriott-hotelli erottuu korkeudellaan viereisistä rakennuksista.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?