Rakentamispäätös Tampereen Kannelle suunnitelluista kolmesta tornitalosta yhä tekemättä – Näin SRV ja kaupunki kommentoivat mittavan rakennushankkeen tulevaisuutta

Kansi ja areena -hankkeen ensimmäinen vaihe etenee lujaa vauhtia Tampereella, mutta hankkeen toisen vaiheen aikataulu on vielä auki. Kesäkuuhun mennessä päätöstä pohjoiskannen ja kolmen tornitalosta rakentamisesta ei vielä ole tehty. Kysyimme hankkeen päätoteuttaja SRV:ltä, miksi päätöstä ei ole syntynyt, vaikka rakennusyhtiön mukaan pohjoiskansi kiinnostaa sitä yhä.

Kansi ja areena -hankkeen toinen vaihe sisältää suunnitelman pohjoiskannesta ja kolmesta tornitalosta. Tällaisilta tornitalot näyttävät helmikuulta 2016 peräisin olevassa havainnekuvassa.

10.6.2020 5:58

Aamulehti

Tampereen Kannen areenan työmaalla rakennustyöt etenevät nyt vauhdilla, mutta Sorin sillan pohjoispuolella on vielä hiljaista.

Se miten pitkään hiljaisuus jatkuu, riippuu siitä, milloin Kansi ja areena -hankkeen toinen vaihe käynnistyy. Vielä kesäkuun alussa päätöstä toiseen vaiheeseen kuuluvan pohjoiskannen ja kolmen tornitalon rakentamisesta ei ole tehty.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut