Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi tyrmistyi, kun uudelta koripallokentältä vietiin korit naapurien valitusten takia – ”Ei näin” - Tampere - Aamulehti

Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi tyrmistyi, kun uudelta koripallokentältä vietiin korit naapurien valitusten takia – ”Ei näin”

Aamulehti uutisoi perjantaina vain pari vuotta vanhasta koripallokentästä, jonka korit poistettiin valitusten takia. Apulaispormestari sanoo haluavansa korit takaisin.

Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluiden apulaispormestari Johanna Loukaskorpi aikoo ottaa selvää korittoman koripallokentän tilanteesta.

23.8.2019 11:58

Aamulehti

Tampereen apulaispormestari ja sdp:n kaupunginvaltuutettu Johanna Loukaskorpi ottaa sosiaalisessa mediassa kantaa Aamulehden uutiseen Tahmelan uudehkosta koripallokentästä, jonka korit poistettiin lähitalojen asukkaiden valitusten vuoksi.

– Sanotaan se nyt suoraan. Minä haluan nämä korit takaisin, Loukaskorpi kirjoittaa.

– On se nyt kumma, että kun kaupunki panostaa ja satsaa lähiliikuntapaikkoihin ja lasten ja nuorten (aikuistenkin) liikkumisen edistämiseen liittyviin tiloihin ja rakenteisiin, niin sitten muutamien ihmisten valitusten takia ne joudutaan poistamaan tai ottamaan käytöstä. Ei näin.

Loukaskorpi lisää myös, että asia on veronmaksajien oikeusturvankin kannalta tärkeä.

– Jos tehdään koriskenttä verorahoilla, niin ei voi olla niin, että muutamien valitusten takia, siitä tehdään toimimaton kenttä. Silloinhan ne verot on kerätty ikään kuin turhaan. Ja kenttä jää käyttämättä. Ja se vasta suurta tuhlausta onkin.

Apulaispormestari ihmettelee, mikä määrä valituksia riittää siihen, että kunnallisten demokraattisten päätösten toteuttamisen voi perua. Hän sanoo, että aikoo selvittää asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos