Voi-sähköpotkulaudat katosivat Tampereen katukuvasta - Tampere - Aamulehti

Mihin oranssit sähköpotkulaudat katosivat Tampereen katukuvasta? Entä kuinka potkulautojen turvallisuus varmistetaan korona-aikana? – Kysyimme kilpailevilta yrityksiltä

Sähköpotkulauta tarjoaa julkiseen liikenteeseen verrattuna paremman mahdollisuuden välttää lähikontaktit kanssamatkustajiin. Toisaalta lautojen käsi- ja jarrukahvoja koskettelee päivittäin useampi käsipari. Tämän ovat huomioineet myös sähköpotkulautojen palveluntarjoajat.

Tällä hetkellä Tampereen katukuvassa näkyy vain Tier-mallisia vihreitä sähköpotkulautoja. Oranssit Voi-mallin laudat ovat olleet koronan takia tauolla, mutta ne aiotaan tuoda takaisin, Voi Technology Finlandin maajohtaja Alpo Panula kertoo.

3.6.2020 6:15 | Päivitetty 3.6.2020 6:44

Aamulehti

Oranssit ja vihreät sähköpotkulaudat ovat olleet osa arkista katukuvaa Tampereella nyt vuoden, mutta pari kuukautta sitten jäljelle jäivät vain vihreät Tierin laudat.

Selvitimme, mitä tapahtui. Kysyimme myös muun muassa sitä, millaisilla laudoilla Tampereella tänä kesänä ajetaan. Aamulehden kysymyksiin vastasivat Voi Technology Finlandin maajohtaja Alpo Panula ja Tier Mobilitylta Tampereen toiminnasta vastaava Juuso Koskela.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut