Tampereen maauimalan avajaisia vietetään heti vapun jälkeen – uimaan pääsee avajaisviikonloppuna eurolla - Tampere - Aamulehti

Tampereen maauimalan avajaisia vietetään heti vapun jälkeen – uimaan pääsee avajaisviikonloppuna eurolla

Viime vuonna valmistunut Tampereen maauimala avautuu ensimmäistä kertaa koko kesäkaudeksi.

Viime vuonna Tampereen maauimala suljettiin perjantaina 28. syyskuuta. Sää oli silloinkin vilpoinen.

26.4.2019 16:15

Aamulehti

Tampereen maauimala avataan jo viikon päästä lauantaina 4.5. kello 10. Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessaan, että avajaisviikonloppuna kaikki uimarit pääsevät sisään euron sisäänpääsymaksulla.

Lauantain avajaisissa nähdään muun muassa Jerobeam Salakyttä -pellehyppyryhmän esitys. Ryhmä esiintyy kello 12 ja 14 lauantaina. Lisäksi asiakkaille on tarjolla vesijumppia ja vesijuoksuohjausta.

Mikäli vilpoisat uintivedet pelottavat, uimalan pihaan tuodaan avajaisten kunniaksi peräkärrysauna. Sisälle uintikeskukseen ei pääse avajaisviikonloppuna maauimalasta, koska uintikeskuksessa järjestetään Tampereen avoimet mestaruusuinnit.

Maauimala on auki avajaisviikonloppuna 4.–5. toukokuuta kello 10–18. Sisään pääsee vielä kello 16.45 ja altaat suljetaan kello 17.30.

Uimalassa siirrytään normaaleihin sisäänpääsymaksuihin ja aukioloaikoihin maanantaina. Maauimala on auki maanantaista keskiviikkoon ja perjantaisin kello 7–20. Torstaisin maauimala on auki kello 13–20 ja viikonloppuisin kello 10–18.

Viime vuonna valmistunut uimala pääsi avaamaan ovensa elokuun alussa ja sulki syksyksi syyskuun lopussa. Tämä kesä on ensimmäinen, jolloin maauimala voi olla auki koko kesäkauden.

Tämä kesä tuo maauimalaan muutamia uudistuksia. Tampereen matkakortilla maksamisesta on jo nyt tehty mahdollista. Lisäksi maauimalan piha-aluetta parannetaan kesän aikana ja sinne tuodaan ulkokuntosalilaitteita ja muita pelivälineitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut