Tampereen maauimalan avajaiset järjestetään koleasta säästä huolimatta - Tampere - Aamulehti

Tampereen maauimalan avajaiset järjestetään koleasta säästä huolimatta – Aamulehden suorassa lähetyksessä pääset mukaan avajaistunnelmaan

Viikonlopuksi suunniteltu Tampereen maauimalan avajaistapahtuma toteutuu, ellei sää muutu dramaattisesti. Aamulehden suora lähetys avajaisista alkaa lauantaina kello 11.30.

Sorsa on ollut maauimalan vakioasiakas keväällä.

3.5.2019 11:50 | Päivitetty 3.5.2019 16:43

Aamulehti

Kesäkausi Tampereen maauimalassa alkaa lauantaina 4. toukokuuta kello 10. Sisäänpääsy on avajaisten ajan euron. Liikuntapäällikkö Mikko Heinosen mukaan kuluneen viikon hankala sää ei ole häirinnyt avajaisviikonlopun järjestelyjä. Sääennusteiden mukaan tuulen pitäisi lauhtua huomiseksi ja lämpötilan pysyä nipin napin plussan puolella.

Millainen sään pitäisi olla, ettei avajaisia voitaisi järjestää?

– Tietysti jos tulisi oikein kovat pakkaset ja lunta yli kymmenen senttiä. Mutta ei huomenna sellaista pitäisi tapahtua.

Altaan vesi on avajaisissakin 26-asteista.

Lue lisää: Loppuviikon viileä sää koettelee kasveja: ”Kyllä halla kesäkukat vie”

Avajaisissa esiintyy lauantaina Jerobeam Salakytän pellehyppyryhmä kello 12 ja 14. Heinosen mukaan altaan reunalta on varattu asiakkaille tila, johon hyppyesitystä pääsee katsomaan myös vaatteet päällä. Esitystä voi katsoa myös altaasta.

Avajaisissa on tarjolla myös vesijumppatunteja.

Uimisen pitäisi onnistua ongelmitta, sillä altaat ovat yhtä lämpimät kuin ennenkin. Viileä sää on kuitenkin otettu huomioon, ja paikalle on tuotu reilun kokoinen peräkärrysauna, johon mahtuu kerralla lähes 20 henkeä.

Aamulehden verkkosivuilla ja uutissovelluksessa pääset seuraamaan suoraa lähetystä avajaisista lauantaina kello 11.30 alkaen. Lähetys jatkuu noin kello 13 asti. Lähetyksestä näkee muun muassa pellehyppyesityksen. Suora lähetys on Aamulehden tilaajille.

AVAJAISET

Maauimala on avoinna avajaisviikonloppuna 4.-5.5 kello 10-18.

Viimeinen sisäänpääsyaika on kello 16.45 ja altaat suljetaan kello 17.30.

Sisäänpääsymaksu on kaikille koko viikonlopun ajan euron.

Vesijumppaa järjestetään lauantaina kello 11 ja 13 sekä sunnuntaina kello 11, 13 ja 15.

Matkakortinlukijat on eniten toivottu uudistus.

Uudistuksia luvassa

Maauimalan sisäänkäynti saattoi viime vuonna ruuhka-aikana toimia pullonkaulana. Tänä vuonna molemmista porteista pääsee sisään ja ulos. Porttien viereen on myös ilmestynyt matkakortinlukijat, joilla voi hoitaa sisäänpääsymaksun samalla tavalla kuin uintikeskuksessa.

Leikkikenttä ja pelialue rakennetaan maauimalan Kiovanpuiston puolen päätyyn.

Myöhemmin alkukesällä maauimalan taakse rakennetaan lasten leikkikenttä ja pelialue, johon tuodaan pöytätennispöytä sekä pöytäjalkapallopeli. Alueen viereen rakennetaan myös ulkokuntosali.

Ulkokuntosali rakennetaan maauimalan eteläiselle reunalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos