Sulkavuoren keskuspuhdistamo tarvitsee viemäritunnelit, joiden louhiminen tuo louheautorallin Lahdenperänkadulle - Tampere - Aamulehti

Yksi Tampereen vilkkaimmista risteyksistä muuttuu isoksi työmaaksi, liikenne vaikeutuu merkittävästi – ”Tämä on kaikkien aikojen suurin viemärirakentaminen kaupunkiseudulla”

Uusi Tampereen seudun keskuspuhdistamo tarvitsee viemäritunnelit Sulkavuoren ja Vihilahden välille. Tunneleita aletaan louhia vuodenvaihteen jälkeen. Tämä tuo työmaaliikennettä muutoinkin vilkkaaseen Lahdenperänkadun risteykseen. Ruuhkaa lisää myös se, että bussi ja taksit menettävät 2–2,5-vuodeksi joukkoliikennekaistan alun ja joutuvat odottamaan muiden jatkona liikennevaloissa.

Kun louhinta alkaa, vasemmalla sijaitseva joukkoliikennekaista ei ole enää bussien ja taksien käytössä. Sitä kulkevat jalankulkijat ja pyöräilijät.

13.5.2019 6:43

Aamulehti

Aikomus louhia kalliotunnelia Rantaperkiön ja Vihilahden rajalta alkaa näkyä pian Tampereella muutoinkin kuin neonkeltaisiin työasuihin pukeutuneina mittaajina. Sulkavuoreen päätyvän tunnelin toinen pää tulee Hatanpään valtatien tuntumaan, ja pari vuotta kestävä louhinta alkaa sieltä vuodenvaihteen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut