Hervannan Jalitsu-halli tyhjennettiin – "Elinkaarta löytyy vielä, mutta tällaiset poikkeukselliset lumikuurot tuottavat ongelmia" - Tampere - Aamulehti

Hervannan Jalitsu-halli tyhjennettiin – "Elinkaarta löytyy vielä, mutta tällaiset poikkeukselliset lumikuurot tuottavat ongelmia"

Tältä halli näytti sunnuntaina kello 12.20.

3.2.2019 11:26 | Päivitetty 3.2.2019 16:54

Jalkapallohalli on tyhjentynyt Tampereen Hervannassa. Asian vahvistaa Aamulehdelle Jalitsu oy:n puheenjohtaja Jari Weckman, joka sanoo, että halli on nurin.

–Halli on otettu osin hallitusti alas, mutta sitä ei voida enää täyttää, Weckman sanoo.

Weckman ei kerro vielä tarkemmin, mitä on tapahtunut.

Halli romahti lumen painosta myös viime talvena helmikuun 2018 alussa. Silloin halli romahti osin ja se laskettiin lopulta hallitusti kokonaan alas.

Tältä paikalla näytti sunnuntaina:

Hallia on huollettu ja puhdistettu lumesta ahkerasti, mutta voimakas lumentulo on ylipainehallille vaarallista.

Hallissa oli määrä olla harjoituspeli sunnuntai-iltana kello 18.15. Halliin on varattu myös tuleville viikoille useita harjoituspelejä.

Hallia tyhjennettiin puolenpäivän aikaan.

Ilveksen jalkapallojaoston vt. puheenjohtaja Kari Pansio sanoo, että ei tiedä vielä vahinkojen laajuudesta. Halli on ilmeisesti romahtanut lumen painosta ja se on sen seurauksena tyhjennetty.

Seura ei ole vielä pohtinut uutta harjoituspaikkaa.

–Se voi olla muutamassa päivässä taas pystyssä, jos vahinko ei ole suurta, Pansio sanoo.

Hän kuvailee, että halli on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.

–Se laitettiin juuri kuntoon, eli siinä mielessä ei ole ollut ongelmia. Elinkaarta löytyy vielä, mutta tällaiset poikkeukselliset lumikuurot tuottavat ongelmia.

Jalitsu-halli syntyi vuonna 2012, kun Ilveksen, TPV:n, TKT:n, PP-70:n ja TJK:n perustaman Jalitsu Oy:n ja Tampereen kaupungin yhteistyönä toteutettu jalkapallohalli otettiin käyttöön.

Halli romahti myös viime vuonna lumen painosta.

Jalitsu-halli sijaitsee Hervannassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos