Tampereen valtuuston kokous keskustelee tilinpäätösennusteesta - Tampere - Aamulehti

Tampereen kaupunginvaltuusto pui tänään surkeaa taloutta ja lapsiperheiden palveluita: kokousta pääset seuraamaan täältä

Valtuusto keskustelee tänään viime vuoden tilinpäätösennusteesta.

28.1.2019 16:51

Tampereen kaupunginvaltuusto keskustelee tänään muun muassa kaupungin taloudesta ja lapsiperheiden palveluista. Valtuuston kokousta pääset seuraamaan suorana tästä linkistä. Kokous alkaa kello 17.

Seuraa lähetystä noin kello 17 alkaen tästä:

Vilkkainta keskustelua voi ennustaa viime vuoden tilinpäätösennusteesta, jonka lopputulosta voi luonnehtia surkeaksi. Tilinpäätös on peräti 68 miljoonaa euroa miinuksella, mikä on kuitenkin 8,2 miljoonaa euroa vähemmän kuin lokakuussa ennustettiin.

Listalla ovat myös luottamushenkilöiden sidonnaisuusilmoitukset ja lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma tälle valtuustokaudelle.

Hyvinvointisuunnitelmassa tavoitteena on saada aikaa toimintakulttuurin muutos, jossa päätöksenteon osaksi tulee arviointi siitä, miten palvelut vaikuttavat lapsiin. Palveluissa paino on varhaisen vaiheen palveluissa, joissa tähdätään siihen, että lapsiperheet saavat riittävästi tukea ajoissa.

Lue lisää:

Tampereen kaupungin taloudessa vuosi 2018 oli umpisurkea – tuoreimmassa ennusteessa näkyy häivähdys valoa, mutta talousjohtaja odottaa vaaleja pelonsekaisin tuntein

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos