Pohjoismainen yökerhojätti tavoittelee jokaiseen Suomen suureen ja keskisuureen kaupunkiin - Tampere - Aamulehti

Pohjoismainen ravintolajätti avaa yökerhon Tampereen ydinkeskustassa – etsii paikkaa myös uudelle teemaravintolalle

Tanskalaisyhtiön yökerho tulee osoitteeseen Hallituskatu 8.

14.1.2019 7:47 | Päivitetty 20.1.2019 18:56

Pohjoismainen yökerhojätti Rekom Group havittelee Suomen markkinoille nopealla tahdilla. Kööpenhaminassa päämajaa pitävä yhtiö on avannut huhtikuussa olutbaarin ja loppuvuodesta 2018 cocktailbaarin Helsinkiin. Pian olutbaari nähdään myös Porissa ja nyt yhtiö kertoo avaavansa Tampereelle kaksi ravintolaa.

Rekom Gruopin Suomen PR-johtaja Dennis Kastbjerg kertoo, että toinen ravintoloista on yökerho, jolle on jo vahvistunut tila Tampereelta osoitteesta Hallituskatu 8. Hän mukaansa tila on sama, jossa toimi aiemmin raskaaseen rock-musiikkiin keskittynyt ravintola Sputnik.

Yökerho kulkee Norjassa kertaalleen testatulla konseptilla, jonka nimi on Blume. Yökerhossa on paikat 400–500 vieraalle. Vielä ei ole tiedossa, milloin yökerho aukeaa.

PR-johtaja sanoo, että yökerho on suunnattu nuorelle yleisölle eli 18–22-vuotiaille ja se on auki perjantai- ja lauantai-iltaisin. Hän kuvailee, että yökerhossa soi musiikki, jonka mukana on helppo laulaa ja jonka sanat kaikki tietävät.

Samalla yhtiö etsii Tampereelta paikkaa yhtiön suosituimmalle konseptille, oluisiin keskittyvälle teemaravintolalle. Heidi's Bier Barissa teemana on after ski yhdistettynä oktoberfestiin. Eli suomeksi laskettelun jälkeiset juhlat yhdistettynä pariviikkoisen olutfestivaalin tunnelmaan ja pöydillä tanssimiseen.

Ravintolan työntekijöillä on tiukka pukukoodi, sillä työasuina toimivat perinteinen tirolilaiset asut. Heidi's Bier Bar -ravintoloita on Pohjoismaissa pian 15, sillä Helsingissä on yksi ja sellaisen avaamisesta Poriin on jo kerrottu. Kastbjerg kertoo, että yhtiö on jo hyvin lähellä löytää ravintolalle tilat Tampereelta.

Pohjoismaissa noin 90 ravintolaa

Kastbjerg sanoo, että yhtiön tavoitteena on nopea laajeneminen kaikkiin Suomen suuriin ja keskisuuriin kaupunkeihin.

Rekom Groupilla on tällä hetkellä Pohjoismaissa noin 90 ravintolaa, jotka noudattavat yhtiön 53 erilaista ravintolabrändiä. Suurin osa ravintoloista sijaitsee Tanskassa, mutta yhtiöllä on kymmeniä ravintoloita myös Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiöllä on noin 2 500 työntekijää.

Yhtiön suurin omistaja on tanskalainen investointiyhtiö Catacap, joka sijoitti yhtiöön maaliskuussa. Tarkkaa tietoa ostohinnasta ei kerrottu julkisuteen. Catacap kertoi tuolloin tiedotteessaan vahvistavansa organisaatiota ja jatkavansa yhtiön kansainvälistä laajentamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut