Fimlab avaa uuden näytteenottopisteen Kuninkaankulmaan - Tampere - Aamulehti

Fimlab avaa uuden näytteenottopisteen Kuninkaankulmaan – Kaksi vanhaa suljetaan

Näytteenotto toimii ajanvarauksella ja vuoronumerolla ma-pe 7-18 ja ainoastaan ajanvarauksella la 8-13. Kuninkaankulmassa on myös seitsemän pikapalvelupistettä, joissa voi käydä verikokeessa ilman ajanavarausta.

7.1.2019 13:35

Fimlabin uusi näytteenottokeskus Kuninkaankadulla avaa ovensa maanantaina 21. tammikuuta Tampereella. Tampereen keskustan nykyiset Fimlabin toimipisteet Tullinkulma ja Tuulensuu lopettavat toimintansa.

Uudet tilat sijaitsevat vanhan Anttilan tiloissa. Sisäänkäynti on Kuninkaankadun ja Puutarhakadun kulmasta.

Asiakkaita varten on 15 näytteenottohuonetta ja seitsemän pikapalvelupistettä. Aukioloaika laajenee iltoihin ja viikonloppuun. Potilasnäytteenotto on avoinna ajanvarauksella ja vuoronumerolla arkisin 7–18, lauantaisin ainoastaan ajanvarauksella kello 8–13.

Fimlabin Tullinkulman ja Tuulensuun toimipisteet sulkeutuvat uuden toimipisteen avautumista edeltävänä perjantaina 18. tammikuuta.

Verinäytteet ilman ajanvarausta

Uusilla pikapalvelupisteillä voi asioida aikaa varaamatta. Näytteenotto tapahtuu avoimessa vastaanottotilassa, kevytrakenteisten seinäkkeiden suojissa.

Henkilöllisyys varmistetaan äänettömästi Kela-korttia näyttämällä.

Vaikka asiakkaan ei tarvitse ennalta varata aikaa näytteenottoon, on lähete oltava valmiina. Tämän jälkeen riittää, että saapuu pikapalvelupisteelle itselleen sopivana aikana.

Pikapalvelupisteet on tarkoitettu verinäytteiden ottoon. Esimerkiksi sydänfilmit, nieluviljelyt ja kotoa tuotavat näytteet hoidetaan edelleen perinteisen näytteenoton puolella.

Fimlab

Fimlab Laboratoriot tuottaa laboratoriopalveluita Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien sekä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän julkisen terveydenhuollon tarpeisiin.

Fimlabin omistavat Pirkanmaan, Keski-Suomen, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymät ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Yhtiö on ensimmäinen julkisen terveydenhuollon puolelle perustettu laboratorioyhtiö.

Fimlabilla on yli 100 toimipistettä Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut