Tampereen kaupunginvaltuusto käsittelee Risson asemakaavaa – Seuraa kokousta suorana - Tampere - Aamulehti

Tampereen kaupunginvaltuusto päätti Risson asemakaavasta

Tampereen valtuusto kokousti taas. Arkistokuva.

26.11.2018 16:54 | Päivitetty 26.11.2018 19:25

Viime maanantaina koko päivän ensi vuoden talousarviosta vääntänyt Tampereen kaupunginvaltuusto kokousti taas tänään, mutta kokouksen esityslista oli kevyt.

Valtuusto päätti kokouksen alkumetreillä Risson asuinaluetta koskevasta asemakaavasta. Tarkastuslautakunnan täydennysvaali jätettiin heti kokouksen alussa pöydälle. Lisäksi käsittelyssä oli valtuustoaloitteita.

Kokous alkoi kello 17 ja loppui hieman ennen puoli kahdeksaa.

Tästä on kyse Risson kaavassa

Risson asuinalue sijaitsee Itä-Tampereella Atalan kaupunginosan kyljessä aivan Kangasalan rajamailla. Kaava koskee Rissonkadun noin 300 metrin pituista jatketta Kangasalan rajalle asti. Rissonkadun jatkeen molemmin puolin olisi suojaviheralueita ja lähimetsää.

Rissonkadun jatkeen asemakaavan on tarkoitus yhdistää nykyinen Risson asuinalue Kangasalan puolelle rakentuvaan Lamminrahkan asuinalueeseen. Kadulla kulkee muun muassa joukkoliikennettä, ja se on tulevaisuudessa yhteys Lamminrahkan tuleviin palveluihin. Lamminrahkan liikenne järjestetään tulevaisuudessa Lahdentien uuden eritasoliittymän kautta, mutta ennen sitä Rissonkadun jatke toimii yhteytenä Lamminrahkaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: