Mies varasti lapsille lahjoitetun Tapparan pelipaidan Taysin lasten päivystyspoliklinikalta - Tampere - Aamulehti

Mies varasti lapsille lahjoitetun Tapparan pelipaidan Taysin lastentautien päivystyspoliklinikalta – "Eikö varkaillakaan ole enää mitään häpyä?"

Tapparan pelipaita vietiin Taysin lastentautien päivystyspoliklinikalta. Kuvituskuva.

25.11.2018 21:49

Tamperelaisnainen kirjoitti julkisessa Facebook-päivityksessään sunnuntai-iltana, että mies oli hetkeä aiemmin varastanut jääkiekkoseura Tapparan lahjoittaman pelipaidan Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien päivystyspoliklinikan seinältä. Päivystyspoliklinikalla vierailleet vanhemmat ja henkilökunta olivat yrittäneet huutaa paidan anastaneelle, mutta tämä oli onnistunut pakenemaan paikalta lahjoituspaita mukanaan. Aamulehti ei kerro naisen nimeä, koska ei tavoittanut tätä haastatteluun.

Lastentautien päivystyspoliklinikalta vahvistettiin sunnuntai-iltana, että paita oli viety. Lisäksi kerrottiin, ettei varastamisyritys ollut ensimmäinen.

–Paha mielihän tästä tietenkin tuli. Kaikkein pahinta on, että paita on yritetty varastaa useita kertoja aiemminkin, kertoi päivystyspoliklinikan henkilökuntaan kuuluva nimettömänä. Aamulehti ei julkaise hänen nimeään asian arkaluontoisuuden takia.

Hän toivoi, että paita saataisiin jatkossa parempaan turvaan.

"En voi millään ymmärtää"

Tapparan myyntipäällikkö Aki Hautamäki sai tiedon tapahtuneesta tuoreeltaan sunnuntai-iltana.

–Selvittelin taustoja ja vakuutuin, että näin tosiaan on tapahtunut. Järjestän heti maanantaina pelaajien nimikirjoituksilla varustetun uuden pelipaidan lastentautien päivystyspoliklinikalle.

Hautamäki sanoo tamperelaisseuran tehneen jo pitemmän aikaa yhteistyötä Taysin lastentautien osaston kanssa. Hänen mukaansa pelaajat käyvät ilahduttamassa hoidettavana olevia lapsia. Nyt varastettu pelipaita toimitettiin päivystyspoliklinikalle pari vuotta sitten.

–En voi millään ymmärtää, että joku voi varastaa lapsille lahjoitetun paidan. Eikö varkaillakaan ole enää mitään häpyä, kun sairailta lapsiltakin voidaan varastaa, ihmettelee myyntipäällikkö Aki Hautamäki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut