Taysin lastentautien päivystyksestä viety Tapparan pelipaita on palautettu - Tampere - Aamulehti

Taysin lastentautien päivystyksestä viety Tapparan pelipaita on saatu takaisin – mediahuomio sai varkaan tunnustamaan

Tämä Ville Niemisen Tapparan pelipaita varastettiin Taysin lastentautien päivystyksestä viime sunnuntaina ja palautettiin torstaina. Paita aiotaan nyt kiinnittää seinälle entistä jämäkämmin, jotta sitä ei varastettaisi uudelleen.

30.11.2018 8:26 | Päivitetty 30.11.2018 11:41

Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien päivystyksen tiloista varastettu pelipaita on saatu takaisin. Jääkiekkoseura Tapparan lahjoittama pelipaita varastettiin sairaalasta viime viikon sunnuntaina.

Tays kertoo Twitter-tilillään, että paidan varastanut mies on tunnustanut teon ja palauttanut paidan takaisin. Taysin mukaan iso mediahuomio sai varkaan palauttamaan paidan.

Tiedottaja Anni Vähälä kertoo Aamulehdelle, että paidan tiettävästi vienyt henkilö tuli torstaina päivällä palauttamaan paidan oma-aloitteisesti. Dramatiikkaa palautukseen ei liittynyt. Paidan palauttanut henkilö kertoi katuvansa tekoaan ja oli yhteistyöhaluinen. Hän antoi henkilötietonsa, jotka on nyt ilmoitettu poliisille. Motiivina palauttamiselle oli varkaudesta noussut mediakohu. Aamulehtikin uutisoi asiasta.

Tays teki viikon alussa rikosilmoituksen varkaudesta. Paidan vienyt mies oli tallentunut sairaalan valvontakameroihin.

Päivystysklinikalta kerrottiin aiemmin Aamulehdelle, että lahjoituspaitaa on yritetty varastaa useita kertoja aiemminkin.

Tappara ja paikalliskilpailija Ilves reagoivat kohua herättäneeseen tapaukseen nopeasti ja lahjoittivat sairaalalle jo tiistaiaamuna uudet pelaajien nimikirjoituksilla varustetut paidat lapsipotilaiden iloksi.

Taysin lastenklinikan ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen otti tiistaina vastaan uudet paidat Tapparan myyntipäälliköltä Aki Hautamäeltä ja Ilveksen markkinointipäälliköltä Jussi Kankaanpäältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut