Suora lähetys Tampereen päiväkoti- ja kouluverkkoa 2019–2033 koskevasta yleisötilaisuudesta - Tampere - Aamulehti

Seuraa suorana: Mikä Tampereen päiväkoti- ja kouluverkkoesityksessä aiheuttaa eniten keskustelua? Mitä huoliin vastataan?

Tampereella esitetään isoja muutoksia päiväkoti- ja kouluverkkoon. Kouluista Kalkku (vas. ylhäällä), Annala (oik. ylhäällä), Terälahti (vas. alhaalla) ja Järvensivu (oik. alhaalla) ovat lakkautuslistalla.

29.8.2018 17:46

Tampereen päiväkoti- ja kouluverkkoon suunnitelluista muutoksista järjestetään yleisötilaisuus kello 18 alkaen. Tässä jutussa voit seurata suorana Tampereen kaupungin tuottamaa videolähetystä tilaisuudesta.

Livelähetystä pääset katsomaan tässä:

Tilaisuus alkaa päiväkoti- ja kouluverkkoselvityksen esittelyllä, ja sen jälkeen on keskustelun ja kysymysten vuoro.

Tampereen päiväkoti- ja kouluverkkoselvitys 2019–2033 ja palveluverkkoon suunnitellut muutokset julkistettiin tiistaina 28. elokuuta.

Päättäjien hyväksyttäväksi esitettävässä vaihtoehdossa muun muassa lakkautettaisiin Annalan, Järvensivun, Kalkun ja Terälahden koulut sekä muutettaisiin osa kouluista pienten lasten yksiköiksi, joista oppilaat siirtyisivät kolmannelle toiseen paikkaan. Esityksessä on myös lukuisia muita muutoksia, joista voit lukea alla olevasta jutusta.

Lue lisää: Esitys julki: Nämä koulut ja päiväkodit Tampere aikoo lakkauttaa – Katso, mikä omalla alueellasi muuttuu

Lue lisää: Miksi kaupunki lakkauttaa juuri remontoidun koulun? – Näin apulaispormestari vastaa lukijoiden kysymyksiin kouluverkkoselvityksestä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut