Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaalla on täysi rähinä päällä: ”Sanotaan näin, että prosessissa ei ole yhtään löysää” – Tältä Tampereen seudun suurin rakennushanke näyttää tällä hetkellä - Tampere - Aamulehti

Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaalla on täysi rähinä päällä: ”Sanotaan näin, että prosessissa ei ole yhtään löysää” – Tältä Tampereen seudun suurin rakennushanke näyttää tällä hetkellä

Vuonna 2024 käyttöön otettavalla Sulkavuoren keskuspuhdistamon louhintatyömaalla on täysi rähinä päällä. Töitä tehdään Tampereen seudun suurimmalla työmaalla muutamaa pyhäpäivää lukuun ottamatta lähes kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaalla on parhaillaan käynnissä kolmen tunnelin louhintatyöt. Jokainen tunneli eteneen yhden päivän aikana noin viiden metrin matkan.

8.7.2019 8:39 | Päivitetty 8.7.2019 14:36

Aamulehti

Kuormaajia, traktoreita, korvia huumaavaa melua, pimeitä tunneleita sekä tolkuton määrä kivilouhetta. Tältä näyttää tällä hetkellä Sulkavuoren keskuspuhdistamon jättimäisellä työmaalla, jossa puhdistetaan tulevaisuudessa Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven, Kangasalan, Lempäälän ja Vesilahden jätevedet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: