Näpistelyaalto työllisti poliisia tiistaina Tampereella - Tampere - Aamulehti

Partavesipullo povitaskuun ja liikkeestä ulos – Näpistelyaalto työllisti poliisia tiistaina Tampereella

Yhteensä kahdeksan myymälävarkaudesta epäiltyä jäi kiinni eri puolilla Tamperetta.

21.8.2019 9:55

Aamulehti

Poliisi otti kiinni yhteensä kahdeksan myymälävarkaudesta epäiltyä tiistaina Tampereella.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan ensimmäisenä kiinni jäi 24-vuotias mies. Hän sujautteli alkuiltapäivällä taskuihinsa noin 40 euron arvosta puhelintarvikkeita Tampereen Linnainmaalla sijaitsevassa marketissa.

Kello 14.40 poliisi sai ilmoituksen kahdesta myymälävarkaasta Pohjolankadulla Tammelassa. Miehet olivat laittaneet viisi sixpackiä lonkeroa kangaskassiin ja poistuneet kaupasta. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan kaksikon Peltokadulta.

Hetkeä myöhemmin 25-vuotias mies askarteli kannettavan kaiuttimen parissa Kalevassa sijaitsevassa marketissa. Mies yritti irrottaa kaiutinpakkauksesta varashälytintä liikkeen käytävällä. Hälytin oli tiukasti kiinni, joten mies meni sovituskoppiin jatkamaan yritystään.

Poliisin mukaan mies poistui kaiutin repussaan, mutta hänet otettiin kiinni heti kassalinjan jälkeen.

Iltaseitsemän maissa poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan samainen mies oli jälleen anastanut kaiuttimen ja paennut vartijaa Sammonkadulla. Poliisi sai miehen kiinni.

Illalla Hämeenkadulla sijaitsevasta tavaratalosta otettiin yhteyttä poliisiin. Viisikymppinen mies oli piilottanut partavesipullon povitaskuunsa ja kävellyt ulos, mutta vartijat olivat napanneet tämän tavaratalon ulkopuolella.

Tiistai-iltana myymälävarkauksia ja näpistyksiä yritettiin myös Kylmäsuonkadulla sijaitsevassa tavaratalossa, uudelleen Hämeenkadulla ja viimeisimpänä Lindforsinkadulla olevassa marketissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: