Kauppi ladut 2019 - ensilumilatu on eri paikassa kuin aiemmin - Tampere - Aamulehti

Nyt valmistaudutaan levittämään lunta ja jäädyttämään – Kaupin ensilumen ladun paikka vaihtui, katso kartasta reitit

Myös Koulukadun tekojääradan jäädytys alkaa ensi viikolla.

Jos sää pysyy viileänä, lumen levittäminen Kaupissa alkaa lähipäivinä. Kuva Kaupin laduilta talvelta 2014.

8.11.2019 8:40 | Päivitetty 8.11.2019 8:55

Aamulehti

Kauppiin viime talvikauden aikana kasatun lumivuoren kuoriminen paksun sahanpurukerroksen alta on alkanut. Päätös lumen varsinaisesta levityksestä hiihtoladuksi tehdään tulevan viikonlopun aikana 9.–10. marraskuuta.

Jos vesisateet yltävät Tampereelle asti, lumenlevitystä viivästytetään, mutta mikäli kylmä ilma jatkuu, lumenlevitys päästään aloittamaan ensi viikon maanantaista 11. marraskuuta alkaen.

Latureittiin muutoksia

Ensilumenladun reitti on sijainniltaan eri paikassa kuin aiempina vuosina johtuen Kaupin urheilupuiston uudistustöistä. Lumenlevitys tullaan aloittamaan Tuomikallion reitin alkupäästä

Ensivaiheen lumetusosuus pyritään saamaan valmiiksi ja hiihtokausi avattua ensi viikon loppuun mennessä, mikäli sääolosuhteet niin sallivat.

Ensilumenladun reitti on sijainniltaan eri paikassa kuin aiempina vuosina johtuen Kaupin urheilupuiston uudistustöistä. Lumenlevitys aloitetaan Tuomikallion reitin alkupäästä.

Toiveena työrauha

Liikuntapalvelujen henkilökunta toivoo hiihtokansalle malttia ja muistuttaa, että lumenlevityksen aikana valmistuvalle hiihtoladulle meno on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Myös Kaupin urheilupuiston työmaa-alueilla kulku on kielletty.

Latujen valmistumisesta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla. Valmistuvan ensilumenladun tiedot tulevat päivittymään myös Liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalveluun.

Latureitin valmistumista voi seurata palvelusta metrimääräisesti.

Koulukadun tekojääradan jäädytys alkaa samaan aikaan

Koulukadun tekojääradan jäädytys alkaa maanantaina 11. marraskuuta. Tavoitteena on, että kenttä saadaan luistelukuntoon viikonlopuksi 16.–17.11. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää sopivan kylmää ilmaa.

Mikäli kenttä saadaan viikonlopuksi auki, kaikki luisteluvuorot ovat yleisöluisteluvuoroja. Varatut vuorot alkavat maanantaina 18.11.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut