Tampere houkutellut enemmän muuttajia kuin muut - Tampere - Aamulehti

Tampere on poikkeuksellisen koronavuoden kuntien välisen muuton suurin voittaja – Yksi kuva näyttää, miten kauas taakse kaikki muut jäävät, nämä syyt selittävät menestystä

Koronavirus ei ole hidastanut kaupungistumista Tampereella ja sen kehyskunnissa. Tänä vuonna Tampere on houkutellut muista kunnista muuttajia enemmän kuin mikään muu paikkakunta koko Suomessa ja kasvu on jopa viime vuotta edellä. Kysyimme asiantuntijoilta, miksi Tampere jatkaa menestymistään.

Seutujohtaja Päivi Nurmisen mukaan Uros-areenan ja ratikan kaltaiset elinvoimainvestoinnit luovat Tampereen alueelle myönteistä imagoa. Hyvällä maineella taas on paljon tekemistä siinä, miksi Tampere kiinnostaa muuttajia vuodesta toiseen.­

29.10. 6:35 | Päivitetty 1.11. 17:22

Aamulehti

Koronavirus ei ole hidastanut Tampereelle suuntaavaa muuttovirtaa. Tampere on tänä vuonna houkutellut muuttajia muista kunnista selvästi enemmän kuin mikään muu paikkakunta Suomessa.

Tilastokeskuksen tuoreimman väestön ennakkotilaston mukaan Tampereen väkimäärä on tammi-syyskuussa kasvanut 1939:llä kuntien välisellä muuttajalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?